Financial Life Budgetcoaching: een unieke opleiding voor financieel planners en adviseurs
24 mei 2023 
1 min. leestijd

Financial Life Budgetcoaching: een unieke opleiding voor financieel planners en adviseurs

Ben je een financieel planner of adviseur met een passie voor lifecoaching? Wil je vermogende klanten, ondernemers of dga’s begeleiden naar financiële vitaliteit en zelfredzaamheid? En wil je tegelijkertijd je PE-punten halen als gecertificeerd financieel planner? Dan hebben we een geweldige opleiding voor je: Financial Life Budgetcoaching!

Wat is Financial Life Budgetcoaching?

Financial Life Budgetcoaching is een unieke en praktijkgerichte opleiding die financiële planning en lifecoaching integreert. Je leert hoe je klanten met complexe en gecompliceerde financiële situaties kunt helpen om financieel gezond gedrag te ontwikkelen en hun financiële problemen zelf op te lossen.

Wie heeft de opleiding ontwikkeld?

De opleiding is ontworpen door Erna Knipscheer van Financieel Vitaal Opleidingen, een organisatie die de menselijke maat terugbrengt in financiële dienstverlening, in samenwerking met Avans+, een toonaangevende aanbieder van postbachelor- en masteropleidingen. De opleiding is erkend door FFP/CFP en Avans+ en heeft een grote meerwaarde voor ervaren financieel planners en adviseurs die op minimaal hbo-niveau denken en werken.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding duurt twee dagen (vier dagdelen) waarin je vaardigheden oefent, ervaringen uitwisselt en verdiepende theorie leert. Je studeert thuis de theorie en maakt voorbereidende huiswerkopdrachten. De opleiding wordt afgerond met een zelfreflectie en het formuleren van een persoonlijke SMART-doelstelling.

Wanneer kan ik de opleiding volgen?

Je kunt je nu inschrijven voor één van onze 2-daagse opleidingen op  

  • 19 september en 3 oktober 2023
  • 16 en 30 november 2023
  • 4 en 18 december 2023
  • 11 en 25 januari 2024

Waar kan ik meer informatie vinden?

Wil je meer weten over de opleiding Financial Life Budgetcoaching? Kijk dan snel hier.

Over de schrijver
Erna Knipscheer werkt sinds 1985 in de financiële dienstverlening. Zij begon haar carrière bij een Nederlandse grootbank. In 1992 maakte Erna de overstap naar het assurantie-intermediair om in 1996 als zelfstandig ondernemer verder te gaan met Het HypotheekHuis Dinxperlo. Vanaf 2003 sloeg zij haar vleugels uit als vakdocent, trainer en ontwikkelaar van opleidingen in de financiële sector. In de jaren 2006 en 2007 werd Erna genomineerd bij de 10 beste SEH-hypotheekadviseurs. Daarna behaalde zij de eervolle titel Financieel Planner van het Jaar 2008. Naast meerdere vakdiploma’s op het gebied van financiële dienstverlening studeerde Erna van 2016 tot 2023 voor de bachelor Toegepaste Psychologie. Als gediplomeerd financieel planner weet zij daarom als geen ander hoe geldgedrag doorwerkt in complexe financiële situaties. Vanaf het begin van haar loopbaan heeft Erna een passie voor mensen in combinatie met financieel advies. Erna’s expertise is geldgedrag, financiële planning en schuldhulpverlening. Zij is geboren in het Achterhoekse grensdorpje Dinxperlo en woont nu in Groenlo. Erna heeft drie kinderen. Zij houdt van wandelen, fietsen, aquagym, saunabezoek, de natuur en een goed gesprek bij een lekker kopje koffie. Erna Knipscheer is beschikbaar voor samenwerkingen en gesprekken. Als je wilt praten over financiële coaching, geldgedrag, het ontwikkelen van leermaterialen, wandelen, fietsen, saunabezoek of de natuur, aarzel dan niet om contact op te nemen. Een lekker kopje koffie of thee wordt door Erna vers voor je gezet!
Reactie plaatsen