Financieel Vitaal Kennisbank

Financieel Vitaal - Budgetcoaching

Waar vind ik een goede budgetcoach voor mijn werknemer met financiële problemen?

Als u op deze pagina terecht bent gekomen dan heeft u het antwoord gevonden op uw vraag: waar vind ik een goede budgetcoach voor mijn werknemer met financiële problemen.

Wat doet Financieel Vitaal?

Financieel Vitaal biedt professionele financiële coaching en schuldhulpverlening aan werknemers met financiële problemen en geldzorgen. Wij werken in opdracht van werkgevers, gemeenten, woningstichtingen, uitkeringsinstanties en andere hulporganisaties.

Een goede budgetcoach, maar dan ietsje meer

Onze dienstverlening bestaat uit een combinatie van lifecoaching, financieel advies, financiële planning, budgetcoaching, schuldhulpverlening en opleiding. Dat klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. Bij Financieel Vitaal zorgen wij op praktische wijze dat uw medewerker inzicht en overzicht krijgt in de financiële situatie. En nog belangrijker: de grip op het geld weer terugkrijgt. Hierbij besteden we veel aandacht aan het geldgedrag en helpen we bij het maken en uitvoeren van een professionele financiële planning voor de toekomst.

Waar vind ik een goede budgetcoach voor mijn werknemer met financiële problemen?

Op de pagina Ik ben werknemer met financiële problemen leest u meer over wat de budgetcoaching bij Financieel Vitaal inhoudt. Wij doen gewoon wat nodig is om de betreffende medewerker met financiële problemen zo goed mogelijk te helpen. Dit alles met ons doel voor ogen: het creëren van financieel vitale medewerkers.

Reactie plaatsen