Over Bep

Duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en persoonlijk leiderschap!

Hallo, ik ben Bep Lovink

Ik ben erkend coach en geregistreerd psychosociaal therapeut. Ik lever maatwerk en begeleid je graag bij mentaal lastige situaties. Dat noem ik werken aan duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en persoonlijk leiderschap. Ik maak me sterk voor mentaal vitale werknemers  die met plezier en geluk doen waar ze goed in zijn. Dit doe ik vanuit de positieve gezondheid en positieve psychologie. Mijn missie is om jou preventief te ondersteunen. Zo maak je zo kort mogelijk gebruik van mijn diensten en zit jij gauw weer lekker in je vel.

Dit zijn de bouwstenen van Bep's succes

NVPA Psychosociaal Therapeut

Duurzame inzetbaarheid en voorkomen van ziekteverzuim. Samen zetten we de lastige obstakels op een rij en help ik je met precies die hulp die jij op dat moment nodig hebt. Zo kun jij je weer richten op je toekomst. Vitaal en mentaal krachtig. Dat is persoonlijk leiderschap!

NOBCO Erkend Coach

Mijn aandachtsgebieden voor werknemers en organisaties: Persoonlijke ontwikkeling | Verzuimpreventie | Werkgeluk | Mentaal fitte werknemers | Stress | Burn-out | Werkgeluk | ACT (acceptance commitment therapy | DISC | EMDR | Training Communicatie | Vitaliteit coaching.

profielfoto

 Ik heb Bep leren kennen als een persoonlijk hulpverlener met een 'bak vol ervaring' in heel uiteenlopende rollen en beroepssectoren. Juist daardoor past zij zo goed bij Financieel Vitaal. Bep is betrokken, positief ingesteld en laagdrempelig. Het maakt voor haar niet uit of iemand hoog of laag geschoold is, arm of rijk. Bep moedigt je aan om zelf de regie te hernemen over je eigen leven. Zij luistert met aandacht en zet jou graag in beweging.  Bep is er om een helpende hand te bieden als je het zelf even niet meer ziet zitten.

Erna Knipscheer - Eigenaar Financieel Vitaal

Genoeg over Bep....... Kijk gerust nog even verder op onze website

Ik wil naar de startpagina

Ik wil een vraag stellen

Financieel Vitaal helpt uw personeel met schulden

Financieel Vitaal Coach ®

Help uw personeel met schulden snel weer aan het werk.

Financieel Vitaal Huisarts ®

Voorkom erger. Ontdek en help uw personeel met schulden.

Financieel Vitaal Workshops ®

Leer uw teamleads effectief om te gaan met personeel met schulden.

Financieel Vitaal Community ®

Word lid van de community van Financieel Vitaal Coaches