Over Bart

Kies een kant: de oorzaakkant!

Hallo, ik ben Bart Seegers

 Als trainer en coach help ik graag mensen op weg naar hun doelstellingen met de focus op ontwikkeling en groei. Of dit nu op zakelijk vlak is of privé. Ik heb ervaren dat zowel het zakelijke als het privéleven een stuk prettiger wordt als je aan de oorzaakkant gaat staan. Niet met een beschuldigend vingertje naar een ander wijzen maar onderzoeken hoe je een oplossing vindt voor de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

Dit zijn de bouwstenen van Bart's succes

Financieel Vitaal Coach

Coaching en begeleiding naar financiële vrijheid

Trainer & Opleider

Voor enthousiaste deelnemers, een stapje extra en optimaal resultaat

Energiecoach

Aan de slag met jouw energievraag: besparing en verduurzaming

profielfoto

 Als iemand mij vraagt naar een bevlogen vakdocent of trainer op het gebied van schuldhulpverlening en budgetcoaching dan denk ik direct aan Bart. Naast de nodige kennis over het vakgebied is hij gewoon een prettige persoon. Zo iemand die je direct vertrouwt en toelaat, zelfs als je last hebt van schaamte over bijvoorbeeld je financiële problemen. Ook als Financieel Vitaal Coach is Bart daarom een graag geziene coach bij onze klanten.

Erna Knipscheer - Eigenaar Financieel Vitaal

Kijk gerust nog even verder op onze website

Ik wil naar de startpagina

Ik wil een vraag stellen