Gelukkig nieuwjaar 2023
02 januari 2023 
1 min. leestijd

Gelukkig nieuwjaar 2023

Het nieuwe jaar 2023 is begonnen!  

De laatste oliebollen en appelflappen zijn op. De vuurwerkresten van de stoep geveegd en de kerstversiering terug naar de zolder gebracht. Wat rest zijn een paar extra kilootjes die ik er in de aankomende weken weer moet aftrainen in de sportschool. De opbrengst van een feestmaand gezellig tafelen en borrelen met familie en vrienden.

Dankbaar voor al het goede in 2022

De eerste werkdagen in het nieuwe jaar moet ik altijd een beetje op gang komen. Herken je dat? Op die momenten kijk ik met wat weemoed terug op het oude jaar. Zo ook vandaag. Alles bij elkaar genomen was jaar 2022 voor mij zowel privé als zakelijk een succesvol jaar.

 • Voor Lindenhaeghe schreef ik 3 nieuwe opleidingen:
 •  Voor Avans+ ontwikkelde en verzorgde ik de nieuwe opleiding:
  • Financial Life Budgetcoaching
 • Voor Rabobank maakte ik +/-25 nieuwe microlearnings: 
  • KYC - Sanctiewetgeving
  • KYC - Rechtsvormen
  • KYC - UBO
  • KYC - Crypto
 • Voor Financieel Vitaal realiseerde ik:
  • De geheel vernieuwde website voor financieelvitaal.com
  • Onze pilot met een aantal freelance coaches die personeel met geldzorgen coachen
  • De nieuwe community voor Financieel Vitaal Coaches
  • De oprichting van de Stichting Certificering Financieel Vitaal Coaches
  • Een deel van de toekomstige opleiding voor Financieel Vitaal Coaches®
  • Een deel van de learning voor teamleads van personeel met schulden
  • Een aantal learnings voor Financieel Vitaal in Anewspring
  • Het deponeren van de (beeld)merken Financieel Vitaal®, Financieel Vitaal Coach® en Financieel Vitaal Huisarts®

Zin in 2023!

Ik kijk met plezier en goede verwachtingen vooruit in het nieuwe jaar. Een jaar waarin ik hoop en verwacht Financieel Vitaal® nog beter op de kaart te zetten, bij nieuwe Financieel Vitaal Coaches® én bij werkgevers van personeel met schulden. Door ervaringen uit voorgaande jaren is het gelukt om onze dienstverlening steeds meer te concretiseren in herkenbare producten die online verkocht kunnen worden. Met de nieuwe website en mogelijkheden van e-mailmarketing verwacht ik onze doelgroep nog beter te kunnen bereiken en van relevante informatie te voorzien. Vanaf medio januari zal Annette hiervoor ons team komen versterken als online marketeer.

Kortom: plannen en inspiratie genoeg  . My sky is the limit! Met beide benen op de grond blijf ik doorgaan met waarde toevoegen aan Financieel Vitaal. In de terugblik op 2023 lezen jullie vanzelf wat de resultaten hiervan zijn geweest. Vanavond zal ik in elk geval het glas heffen op al die mooie mensen die in het nieuwe jaar mijn zakelijke en persoonlijke pad zullen kruisen: OP EEN MOOIE SAMENWERKING IN 2023!


Over de schrijver
Erna Knipscheer werkt sinds 1985 in de financiële dienstverlening. Zij begon haar carrière bij een Nederlandse grootbank. In 1992 maakte Erna de overstap naar het assurantie-intermediair om in 1996 als zelfstandig ondernemer verder te gaan met Het HypotheekHuis Dinxperlo. Vanaf 2003 sloeg zij haar vleugels uit als vakdocent, trainer en ontwikkelaar van opleidingen in de financiële sector. In de jaren 2006 en 2007 werd Erna genomineerd bij de 10 beste SEH-hypotheekadviseurs. Daarna behaalde zij de eervolle titel Financieel Planner van het Jaar 2008. Naast meerdere vakdiploma’s op het gebied van financiële dienstverlening studeerde Erna van 2016 tot 2023 voor de bachelor Toegepaste Psychologie. Als gediplomeerd financieel planner weet zij daarom als geen ander hoe geldgedrag doorwerkt in complexe financiële situaties. Vanaf het begin van haar loopbaan heeft Erna een passie voor mensen in combinatie met financieel advies. Erna’s expertise is geldgedrag, financiële planning en schuldhulpverlening. Zij is geboren in het Achterhoekse grensdorpje Dinxperlo en woont nu in Groenlo. Erna heeft drie kinderen. Zij houdt van wandelen, fietsen, aquagym, saunabezoek, de natuur en een goed gesprek bij een lekker kopje koffie. Erna Knipscheer is beschikbaar voor samenwerkingen en gesprekken. Als je wilt praten over financiële coaching, geldgedrag, het ontwikkelen van leermaterialen, wandelen, fietsen, saunabezoek of de natuur, aarzel dan niet om contact op te nemen. Een lekker kopje koffie of thee wordt door Erna vers voor je gezet!
Reactie plaatsen